Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

depp

Jag äts upp, inifrån och ut
Hur och när ska detta ta slut?

Vill ha lugn och ro, frid i mitt liv.
Men varför sitter jag alltid med världens sämsta giv?

Kärlek och något sånär lycka
Med detta skulle jag mitt liv smycka

Du och jag, jag och du, vem du än må vara
Jag önskar att någon mina frågor kunde besvara




Fri vers av Broken but Fixed
Läst 1097 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-15 20:49



Bookmark and Share


  Magica VIP
Gripande skrivet, känner uppgivenheten men ändock ett hopp finns där inunder. Bra förmedlat!
En liten grej bara ang tredje raden: Det står "ugn". Du menar väl "lugn"? :)

Och du- Även om saker är jobbiga, så vänder det igen, även om det inte alltid känns så... Skickar en kram och hoppas du mår bättre! :)
2012-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Broken but Fixed