Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kras

Besviken på det mesta
Men ändå omtyckt av de flesta

Ensamheten smyger sig på
När ska det sluta vara så?

Hjärtat mitt är tomt o dött
Av många besvikelser är det nött

Ska det någonsin bli ett "du o jag"
Eller ska jag för alltid spela i singlarnas lag?




Fri vers av Broken but Fixed
Läst 286 gånger
Publicerad 2012-02-18 18:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Broken but Fixed