Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min död

Gångna ögonblick kommer aldrig åter
Denna mening går runt i min hjärna medan jag gråter

Gråter över min egen död som kan komma när jag minst anar det
Men vill ändå inte vara den som vet

Ta vara på varje stund jag andas o låta livet ha sin gång
Försöka så länge jag kan, sjunga livets sköna sång

Ja, det ska jag göra, så länge det bara går
Hoppas jag ett långt o innehållsrikt liv får




Fri vers av Broken but Fixed
Läst 338 gånger
Publicerad 2012-02-18 18:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lycka till!
2012-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Broken but Fixed