Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt helt enkelt


En miljon stjärnor

Här jag sitter på en trapp.
Skriver ännu en gång.
Allt jag känner nu.
Är ensamhet, värme och sorg.
Jag tittar upp på skyn.
Bortom alla moln.
Bakom den måne du ser.
På en trapp långt här ifrån.
Denna natt är kall som vinter.
Denna natt är varm som vår.
När jag blundar mina ögon.
Tänker jag på dig.
Vinden.
Den smeker mina tankar.
Dom om dig.
Den får mig att resa.
Jag känner att natten kallar.
Det är dags att gå.
Det är min tid att komma.
Det är min tid att gå.
Femton år från nu.
Gammal och grå.
Du tittar bortom moln.
Tittar på alla ljus.
Bland alla miljoner stjärnor.
Levande ljus.
Titta du rakt på mig.
Jag kände all kärlek jag fick.
Och Lyste evigt över dig.




Fri vers (Fri form) av Dennis Lindgren
Läst 400 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-04-07 01:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis Lindgren