Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man tänker en hel del.




Överlevnad

I min strävan

efter att överleva en

morgondag


Måste jag

fort glömma gårdagens

sorger


och finna mig själv

i nuet


Då först kan jag aceptera

och

leva i harmoni med

tidens ballans

så som

det är menat.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 639 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-05-10 21:51



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Vilken strålande livsvisdom och skön poesi i förening
2012-05-13

  Maria T
Viktigt
2012-05-13

  M.A.J.R
Och du har tänkt fantastisk
bra läsning tycker jag bravo.
2012-05-10

  aol
sant klokt skriftat vännen,
2012-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP