Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så sant som det är skrivet, så känner jag mig själv.




Tankar som hemsöker

Av tusendelars tusendel

av alla tankar som hemsöker mig

i mitt inre min själ och min person

 

så är det bara så få som är av ondo

att det går lika bra att söka

efter en osynlig nål i alla höstackar..

en droppe i alla sju haven..

ett sandkorn i våra och Mars öknar

en döende stjärna i cosmos alla gallaxer

 

Jag är en god och ödmjuk människa

med kärlek i massor

till natur djur och människa

 

ja här kan ni söka och finna mig

 

bara med ett mus klick

 

på poeter.se




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-11 18:28



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här äter jag ett paket glass på
2012-07-04

  Suzy med punkterna
och det är vi innerligt glada för;=)
2012-05-13

  Maria T
Så fint att du finns här.
Klick
2012-05-13

    ej medlem längre
*ler*
2012-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP