Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du beskriver din kärlek till mig som utvecklande och blomstrande och vi älskar. vad hände sen på dina villkor?


Ensidig tankeverksamhet

Du säger att du älskar solen
att du njuter av dess strålar

men när solen lyser högt på himlen står du skymd i skuggan och är missnöjd.

Du säger att du älskar vinden
att känna den svalkande brisen smeka din ömma kind

Men när vinden blåser och svalkar rummet stänger du fönstret.

Du säger att du älskar regnet
att njuta av de platoniska dropparna som jämt smattrar mot marken

men när regnet öser öppnar du ditt paraply

Du säger att du älskar mig

men jag är orolig.




Fri vers av JveJ
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-06-03 00:18



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver ensidigbilden envägsbilden tydlig
2014-05-13
  > Nästa text
< Föregående

JveJ
JveJ