Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Mig

Jag visste redan när jag började,
att jag hoppades förgäves..
Du hade gått din egna väg utan mig..
jag var så dum som inte förstod,
att för dig var Jag inget
men för mig var Du allt...




Fri vers av utan blad
Läst 519 gånger
Publicerad 2006-02-03 10:27



Bookmark and Share


  Niklas Gladh
Jobbigt läge...

Bra skrivet och beskrivet!
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

utan blad
utan blad