Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet


<<min mysti ska ö

Jag åkte ut till den mystiska ön
sjöman som jag är
sökande efter äventyr

Tar på mig masken av syrgas
in i havets skönhet jag mig dyker

I mörkret jag finner
saker som jag aldig trott mig
finna

för längesedan försvunnit

under den svarta yta jag hittar meningen med min liv och
för den första gång jag lever


En platta av sobränna, en mening med livet?
Jag undersöker
tror mig finna meningen med allt

en det är vad det ärr som mig länge uppkommit
sjunker mig djupare


min syre, min vän
är inte där


Jag finner ro i att finna det som finns där alltid

Jag försvinner i en dimma av glömska






Bunden vers av therefore
Läst 302 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 01:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

therefore