Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik en diamant

*

du är som en diamant
det vackraste leendet
det varmaste hjärtat
inget är mera sant

*

jag såg dig
för den underbara du är
en glimt av något himmelskt
blev du för mig

*

vart du än går
sprider du din glädje
värmer den frusne
förvandlar vinter till vår

*

i din närhet
finns ingen sorg
helas det skadade
av kärlekens radioaktivitet

*

den vackraste tänkbara
omöjlig att beskriva
lik en levande diamant
i livets egen tiara

*




Fri vers av Freeman
Läst 845 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2012-09-17 12:43



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Vackra bilder och Tiaran överraskar och avslutar dikten fint! Applåder!
2013-06-04

  Destino
den vackraste tänkbara
omöjlig att beskriva
lik en levande diamant
i livets egen tiara

kan bara stå upp och ge en applåd
så bra skrivet!
2013-03-09

    Lindizz
vackra rader :)
2012-09-18

  Tinisen
Vackert <3
2012-09-17

  aol
vilken vacker kärleksförklaring,
2012-09-17

    ej medlem längre


Mycket vackra kärleksförklaring

känner värmen i raderna
2012-09-17

    Birgersdotter VIP
Vacker
2012-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Freeman
Freeman