Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blixtnedslaget.

Beröring är farligt. Det är sällsynt och förnärmande. En gest utan tanke och plötsligt ökar perceptionen, vem försöker sig på något sådant. Lejonet ryter till och ställer sig upp. Reviret är hotat och lejonets man struken. Sådant skall ta sin tid. Vem äger så mycket självförtroende att utmana det bestialiska i den lugna jägaren. Emellertid undrar sig nog lejonets åskådare vem som är mest rädd för vem. Såld. Hon har ett lockande sätt.




Fri vers av Player
Läst 374 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-05 17:58



Bookmark and Share


  wildah
Underhållande :-)
2012-10-14

    ej medlem längre
Gillar
2012-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Player