Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du behöver inte tala

Du behöver inte tala om ditt hjärtas ensamhet
dina läppar talar redan i form och slutenhet
Jag ser sanningen i dina ögon, sorgen i din blick
För den som har känt hur ensamheten slår
Är för stolt att visa sina sår
Och går istället där ensam i alla år
För vi lever i en värld där ingen talar
men där alla allting vet
hur det är att leva i ensamhet




Fri vers av LinneaR
Läst 307 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-10-07 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LinneaR
LinneaR