Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tror inte du förstår

Jag älskar dig sjukt mycket... Men tror inte att du fattar hur mycket jag gör de!

Jag förstår inte hur du kan säga som du gör... Varför känner du så?

Ingen annan har någonsin fått mig känna så som du gör..
Tror inte du sett den jag är, för ingen har någinsin sagt så som du gör till mig när dom fått en bild av mig...

Vet inte om jag vågar visa dig heller, för vill inte förlora dig...
Ska jag visa dig eller ge upp för att slippa bli sårad igen?

Älskar dig, men tror inte du fattar hur mycket!




Fri vers av ange
Läst 465 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-12-08 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ange
ange