Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

illusion

dom säger att ens hem är där man mår bra,
om man inte mår bra någonstans,
är man då hemlös?

är känslan av att må bra en illusion?
ett projektorspel mitt i natten,
på en kolsvart sky?




Fri vers av Liz W
Läst 362 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-16 21:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liz W

Senast publicerade
illusion
* Se alla