Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tick tack snart har ännu ett år passerat.


Tiden det tar


När den gamle fick frågan uteblev svaret.
Varför? Det vet bara de gamla.




Fri vers av Jane S VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-12-29 17:19



Bookmark and Share


  Max Poisé VIP
Haha! Ja så är det!
2012-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP