Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Och nu Rafha. Några få gubbar påverkar miljoner människors liv, öden och framtid.


Rattar krig


Gubbar rattar krig
Som katten flyttar ungar
Flyttar pappan barn




Bunden vers (Haiku) av Jane S VIP
Läst 23 gånger
Publicerad 2024-05-07 08:47



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det är allt tur att drottningar i historisk tid aldrig kunde få för sig att tänka ut eller genomföra några mordplaner, föra krig eller tänka sig att ta livet av sin make...
Någon har sagt om en del människor att 'han som verkade så snäll och timid, väl inte kunde vara en massmördare'.
Ändå för de flesta människor ett liv i två versioner. Ett som är andra till möjligt gagn och som se på och så ett som hemligt inre liv, vad det än kan tänkas som gå ut på.
Ytterligare någon kan få frågan om varför den upprör så många med sitt sätt att vara, agera 'alltid retar det någon'.
2024-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP