Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vidöppna landskap

hon klev in på de öppna fälten
viskandes så tyst hon kunde
jag älskar dig
orden sprang sin väg
och bakom slöts dörren
obevekligt mjukt


omgärdad av egna färger
intensivt lyssnande
över oändliga landskap
ensam i sig själv
kommer hon att höra




Fri vers av M Waltré
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-07 00:15



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
berör mig starkt
2015-11-27

    ej medlem längre
Tycker mycket om denna
vackra dikt
säger mig mycket
2013-01-07
  > Nästa text
< Föregående

M Waltré