Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt har min mormor skrivit och jag har gjort en egen översättning.


Mormors dikt

Jos kukan kasvatat niin kasvata niitä kaksi.

Jos jotain rakastat niin rakasta häntä hautaan asti.

 

 

 

 

(Fri översättning till svenska)

 

 

Om du odlar en blomma så odla dem två.

Älskar du någon så älska denne tills ni till graven gå




Bunden vers av Flicis VIP
Läst 531 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-02-22 16:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP