Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren kom med snö

 

 

 

 

Tror att det fanns en tid då
allting kunde ordna sig

Tror att det har funnits en tid då
världen kunde erövras

Tror inte längre på att det finns
något av godo,

om man bara ska se framtiden an. 

 

Tror att det kan finnas
en dörr som gläntar

men vart
det är den stora frågan.

 

Vill bara ha någon nära
och få bli kära

men till och med det
är en tro i törnrosas
sömn.

 

Om det hade funnits en tid

bara för mig och mina drömmar

som gått in i verkligheten och inte

till det som tas bort med strömmar.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Flicis VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-16 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP