Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En egen liten bön


Ärkeängel Mikael

Reveal your self in the sky.

Let every man see thy face in light.

Om Guds vilja är nådig mig
låt var man och kvinna se dig.

Du himlens försvarare över allt
låt ingen få mig på fallt.

De undrar och förvånas
över din sköld och här.

Vågar knappt andas när du är här.

Du lyfter din arm med svärd av jubelskri,

av himlens goda manna giv.




Fri vers av Flicis VIP
Läst 879 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-25 15:33



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Vi kan alla be änlarna om hjälp.
2013-05-09

  Lars Hedlin
En fin bön
2013-02-26

    ej medlem längre
Så fin denna bön är.
2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Flicis
Flicis VIP