Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet går vidare










Var du än varit

Hur du än mår



Livet går vidare

trots alla sår



Hur det än känns

Vad du än bär



Livet går vidare

hur tungt det än är



Allting du upplevt

Allt du har sett



Livet går vidare

trots det som skett



Livet går vidare

Lita på mig



Och glöm aldrig bort


att jag finns här



för Dig




Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 568 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-03-10 00:03



Bookmark and Share


  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-03-29

  ULJO
Fint komponerat med rim och inlevelse
2013-03-12

  S.A.I. Steve Lando VIP
finstämig godsint diktning
2013-03-11

  Super_Robin
Jättefint!
2013-03-10

  Autumn
Vacker dikt, och fina rim
2013-03-10

  Autumn
Vacker dikt, och fina rim
2013-03-10

  Änglaögon
Hoppfullt!
2013-03-10

    ej medlem längre
Något som alla borde få ta del av, hoppfullt och sant.
2013-03-10

    Nicklas VIP
Javisst, livet går vidare, tills det tar stopp!
2013-03-10

    ej medlem längre
Vilken fin filosofi, en underbar text om det vackra i att fortsätta
2013-03-10
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix