Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känner att jag måste skriva litet


Gryningen

Åh! du vackra

morgonbris som kittlar mina kinder

du sköna gryning som möter min själ

 

låt då mig få släppa in dig

i mitt medvetande och sinne

du har ju blivet min vän

 

Ty skulle jag inte släppa in dig

om morgonen

då du knackar på min dörr

för att träda in i min farstu

med öppen famn..

 

riskerar jag att få leva

med nattens mörker

för alltid

innanför

min

bringa.




Fri vers av Lasseman VIP
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-05-02 22:26



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tjusig och betagande
2013-11-02

    ej medlem längre
Så fin...
2013-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Lasseman
Lasseman VIP