Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad gör du med mig?


En vecka går,
blir månad
blir år

vad gör du med mig?
jag tvivlar.

du får mig att tvivla på allt
jag har vetat

är det dig som jag funnit
när jag inte ens letat

och inte ens önskar,
och inte ens vill.

En vecka går,
men tiden
står still.




Fri vers (Fri form) av LisaH
Läst 299 gånger
Publicerad 2013-06-10 00:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LisaH
LisaH