Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Apati


En kluven tunga var människan,
där för att klyva själar i livslust.

Visst lyckades hon.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 315 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-10 12:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Apati eller ångest, eller båda, fy faaan. Konsten att skriva så andra begriper, det är stort.
2013-07-10

    ej medlem längre
De finns, de finns.
2013-06-10

    ej medlem längre
Gigantiskt stor,
gigantiskt tragisk
- sanning
2013-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP