Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
den kommer nu...


visa mig vägen




visa mig vägen
till platsen där mitt liv ska börja
Många har sökt, men aldrig funnit
Om bara någon ville visa mig dit?

Hoppet har jag länge sökt
för att det är det som behövs
annars kommer alla att svikas
för att sedan dö och aldrig mer visas

Kan inte någon bara viska i mitt öra?
- det är den vägen du ska köra,
för att leva och bli älskad
och det är jag som är ditt sällskap

Kan inte någon visa mig dit?
till förväntningarnas stad
där alla väntar på ett svar

______________________________________________
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
______________________________________________




Fri vers av ewelina
Läst 553 gånger
Publicerad 2006-03-02 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ewelina