Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett näringsrikt elixir






Tänk
Om din doft
Såldes som parfym




Jag skulle spreja mig full
Tills jag ramlade omkull




Om din underbara röst
Gjordes om till musik




Skulle varje liten ton
Vara helt unik




Jag önskar att din manlighet
Fanns att köpa som tvål




Jag skulle duscha mig ren
Tills jag nått mina mål




Tänk
Om din närhet
Pressades till jos




Ett näringsrikt elixir

Jag skulle ta mig en dos




Om hela ditt väsen
Fanns att köpa på burk




Skulle jag ge vad som helst
För att få ta mig en slurk
























Bunden vers (Rim) av Carina Bendix
Läst 363 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-06-22 15:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Aj fan, trodde det var till mig,
tills jag såg bilden av tandpetaren,
stackarn..

Är nog mer inhyst, buteljerad,
än lank på burk..

Nypor av stål, långt mer än urlakad tvål..

Doft på pava i all ära,
en daglig tur till gymmet,
om jag nu får besvära..

Still your hunger BÄJB..:-))
Rid majj lippps.

Ta en dusch,
önskas massage?
Intvålning och senare frottering?

Ett glas rosé eller två?
Fan, jag brinner!

Vore brandkåren ett bra alternativ?

På tal om ingenting, nu vaknade alla vilsna..








2013-06-25

    Dan Myrbeck
Tack så jättemycket för att du skriver om mig! Jag känner mig väldigt smickrad, men inser samtidigt att jag är värd det. Kram!
2013-06-25

  Quasimodo
Trevligt och med skojigt rim nedsköljd lustsaft!
2013-06-25

  agneta pichler
underbar kärleks förklaring :)
2013-06-25

  Lars Hedlin
Yes me like ! ;)
2013-06-24

  Carina Bendix
Tack så mycket! :)
2013-06-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
Underbar!
2013-06-22

  Alva Johnsson VIP
Ha,Du är härlig.
Du blandar
flirtig romantik
Med skön musik
Och ljuv lyrik


2013-06-22

  BillyTheKid
Ahh vilken fantastiskt härlig text...jag både skrattar, myser o njuter. Helt i min smak! *L*
2013-06-22

    ej medlem längre
Kul text :)
2013-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Carina Bendix
Carina Bendix