Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frigör dig svensk!

Jag vill bara säga att vi nu kan frigöra oss ifrån svensk social tradition + svenska dygder och annat bråte som inte passar oss längre. T.ex- trotsa "förbudet att bli arg". Släppa på alltför mycket behärskning. Om du v i l l frigöra dig ifrån det, så,gör det!
Jag menar att vi inte ska leva uppe i vårt huvud som skolan lärde oss, utan istället leva inifrån och ut, via vårt hjärta - vår själ-vårt temperament - och bli de människor vi är.

Vi kan nu lämna den kyliga intellektualismen och bli varmare - genom att ta hänsyn till vårt inre och vad vi egentligen känner.
Vi ska nu återta kontakten med oss själva, våra själar.
När du får kontakt med ditt inre, kommer du alltid att känna vad som är rätt och fel för dig och alltid göra rätta val.

Vi måste nu inse att det är DET INRE som ger oss lycka - INTE DET YTTRE!

Sluta att söka i det yttre - och sök i det inre...

Släpp taget om det yttre - och lev i ditt varma inre - då kommer du att bli lyckligare. Jag lovar.
Då - när du ger utlopp för ditt inre - blir du tillfredställd!

Men, börja praktisera detta med någon person som du känner 100 % förtroende för - en god vän,en familjemedlem eller en terapeut.
Jag har gjort min långa livsresa, så jag vet vad jag talar om!

Träna upp din inre kraft och fyll på den. Det kan ju göras genom bra umgänge varvat med läkande ensamhet då du är tyst och vilar. Kan oxå göras genom att sjunga mycket då de inre musklerna tränas upp.

Cillan Rudberg




Prosa av bohemen VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-12 19:54



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

jätte bra Cilla du har så rätt för att skydda sitt hjärta och sitt,
sinne så går man in i sitt inre för att vila i sin styrka o samla kraft..

2013-07-13
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP