Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag gav det en chans

Jaha, jag gav det

en låååång chans

men det blev inte som jag ville

Såååå.....

Jag har rätt att avsluta

det som inte motsvarar

mina behov.

Amen! Punkt slut!




Fri vers av bohemen VIP
Läst 26 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2024-04-21 21:41



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
rätt så!
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP