Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och ett strå

 

ett enda strå

som ett
enda

 

stundar väller över
in där där
se, det sköljer

visare rundar sig
över där där
hör, det bälgar

 

strå
som det enda

 

 




Fri vers av kerstin skriver VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-16 18:44



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-07-18

  Yrre VIP
Oj så vackert!!
2013-07-16

    ej medlem längre
cj flognman skulle det visst vara ...
2013-07-16

    ej medlem längre
Eller som flogman skulle säga, släng in ett men så blir texten totalt oläsbar.
2013-07-16

    ej medlem längre
intensiv, viskande ramsa. rastlös rytm. "där där" viskar huldran och skyndar på tidens gång. gillar det här.
2013-07-16
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP