Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


i all enkelhet

 

De stora ordens tid är förbi. De svulstiga meningarna, avhuggna med svåra interpunktioner för nervens skull. Nerv är fint. Enkelhet är också fint. Liksom bananpannkakor till frukost. Och ömhet kring halsen. Fingrar som trevande stryker på skinnet på baksidan av överarmen. Efteråt.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2024-04-21 10:06



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Felix har låtit berätta att han aldrig skulle kunna drömma om att äta bananpannkakor i all enkelhet. Vilket int är så konstigt, han har ju alltid varit emot att förenkla verkligheten. Ja och så har han ju förätit sig, på just pannkakor. Så där som en kusin till honom, Maj Lena Andersson, lyckats föräta sig på klappgröt. Förmodligen för att hon fick gröt efter julklappsöppnandet en jul. Texten? Jo, den gick ned, trots det inte är december riktigt än, men snö finns i alla fall.
2024-04-23

  Respons VIP
Sensuell och hungrig lyrik!
2024-04-22

  Gunnar Hilén VIP
Ja det var inga svulstiga ord men desto varmare, innerligare...skönare. Man ser armarna ligga utslagna bakom huvet...med baksidan uppåt. Efteråt.
2024-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
så här känner jag också!
2024-04-21

  Mymlan58 VIP
Berörande!
2024-04-21
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP