Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Änglaberörd

 

Änglarna lyser upp min väg

även i den mörkaste stunden

 

Änglarna viskar till min själ

du är aldrig tvungen

 

Änglarna sjunger om hoppet

att jag ska följa ljuset

 

Änglarna tar hand om mig nu

lindar in trygghet runt livet

 

Änglarna ger mig en kram

hjärtat dansar i lycka

 

Änglarna ser på mig nu

när kärleken inreder mitt rum




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-02 16:27



Bookmark and Share


  Nina.H
Tryggt skimrande änglarader!
Så vackert!
2013-08-06

  anits VIP
Så fint skaldat om änglarna
och deras betydelse
2013-08-05

  Bo Himmelsbåge
Fint om Änglarnas stöd o omsorg ...!
Deras vingar finns alltid runt om oss ...!
2013-08-03

    ej medlem längre
Väldigt vackert...
2013-08-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
gudinnan i din själ
vackert!
2013-08-02

  Lars Hedlin
Så fint och ömt!
2013-08-02

  Angel of love
Underbart vacker text.
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP