Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslig

 

I går

kunde jag ta på lyckan

med fingertopparna

jag var så stark

 

trodde på hoppet

och att alla solar lyste på mig

 

i dag

skiner ingen sol 

 

jag får kämpa med styrkan

och oron sitter fast i min mage

 

allt för en känsla av utsatthet

i den trevliga gemenskapen

med människor jag älskar

 

mina trötta ögon

riktar sig mot längtan

och jag försöker fånga solen

med tanken

 

men det tar nog

några dagar

för skuggorna

att skingra sig

 

så att solen orkar lysa

så där vackert igen

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 374 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2013-08-13 12:08



Bookmark and Share


  Nina.H
Du skriver så makalöst bra om
känslor!!
Applåder och bokmärker denna!
2013-08-21

  anits VIP
Så fint skaldat, du berör så med
din vackra dikt
2013-08-16

  Ole Sunnerfjell
Så fint känsligt skaldat
2013-08-15

  stig wikman
SENSUELLT-
SUPERBT-
OCH
STRÅLANDE-
2013-08-13

    Mia Sedvall
Mycket vackert skrivet, fint:)
2013-08-13

  Angel of love
Stark text som berör mig, kramar om och skickar styrka.
2013-08-13

    ej medlem längre
så berörande..kramar dig!
2013-08-13

  Lars Hedlin
Mycket berörande..kramar till dig!
2013-08-13

    ej medlem längre

berörande vackra
är dessa fingertoppskänslor
2013-08-13

    ej medlem längre
du skriver och berör hjärtat - här kommer en kram..
2013-08-13
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP