Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käraste vän

Jag vill hålla kvar Din hand i min
en liten stund till

Föra över värmen från mig
till Dig

Det är dagen på året
då himlen gråter
och skuggorna spelar om förr

Jag följer i Dina fotspår
genom portalen av minnen


När så skymningslandet faller
finner vi ett litet ljus
i evighetens nakna timme


Men så länge fåglarna
sjunger i moll

Vill jag hålla kvar Din hand i min




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-08-18 16:54



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Berör...
2013-09-15

    sunnanvind
Blir berörd och har svårt att forma en kommentar som svarar upp på denna vackra text!
2013-09-02

  Katinka VIP
Mycket fin och vemodsvacker.
2013-09-02

  Marja-Liisa Koski VIP
Vemod med stor värme väcker din dikt hos mig!
Kram!
ML
2013-08-21

  Nina.H
Grattis till placeringen mest
uppmärksammade med denna
fina dikt Agneta!
2013-08-21

  Bo Himmelsbåge
Grattis till uppmärksamheten för den fina dikten!
2013-08-21

  Nina.H
Berörande vackert om en kär vän!
2013-08-21

  anits VIP
Vackert, starkt
och mycket berörande
2013-08-21

  Lars Hedlin
Så vackert så ömt!
2013-08-19

  Bo Himmelsbåge
En fin minnesdikt över en kär vän ... Särskilt strofen " När skymningslandet faller ... " är gripande!

Applåd!
2013-08-19

    ej medlem längre
jättefin min vän..
2013-08-18

  Yrre VIP
Mycket finstämt om lite rädsla, kanske saknad?
2013-08-18

  stig wikman
VACKERT
OCH
RÖRANDE.

love that.
2013-08-18

    ej medlem längre

Så berörande vacker ...
2013-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP