Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du andas frihet



Så faller natten isär
Ur sprickan rinner röd sol
Dina andetag blir svala när
Vår glöd falnar

Ur skratten vi skapat
Stiger fuktig stillhet
Självkontrollen har skrapat
Mig tom

I stillhet
Ligger vi sida vid sida
Du andas frihet
Jag andas dig

Din trasiga fläta
Spridd i en lila kaskad
All styrka jag kan uppmäta
För att hålla still

Jag vaknar
Medan du stillnar
Och jag skakar
Av mörk längtan

Dina andetag
Som mjuk kärlek mot min kind
Känslan är vag
Av utrunnet hopp




Fri vers av GoldenWings
Läst 338 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-26 12:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

GoldenWings