Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något du sa en gång för länge sedan

Hänger

kvar vid känslan

av ett ord

något du sa en gång

för länge sen

när alla dina ord

fick mig att sväva

klamrar mig fast

vid att det inte bara var

lögn

(igen)



hänger kvar vid ett utnött ord

som snart bleknat

bort i minnenas dimmor

håller fast

och hoppas

håller fast

att du ska ge mig ett nytt

som alltid

innan jag tappar

krampaktigt

greppet

håller fast

och tumlar ner i avgrunden

för alltid




Fri vers (Fri form) av Nattfly
Läst 393 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-02 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattfly