Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud litade på mig

Gud litade på mig
när han lånade ut
sina vackraste änglar

Till mig att älska


Åhh,.....Jag älskar er så mycket...


Men jag tog inte hand om tiden

Mörka slöjor fick dansa fritt
över himlen
och floder av oro
dränkte
våran glädje


Med min kärlek lade jag förband


Jag skulle ha lämnat eran pappa
så fort jag såg
det svarta
inom oss


För att jag älskar er så mycket


Men jag förstod inte

och sedan orkade jag inte se
hur illa det var...


Förlåt mig

Förlåt mig
mina älskade barn
för all tid vi förlorat...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-06 09:35



Bookmark and Share


  Nina.H
Åh, så starkt och berörande det här
var... ja, vi gör alla våra misstag..
men någonstans finns en mening att
göra dem.. kanske vi stärks och blir
mer medvetna efteråt... din dikt visar
hur stark din kärlek är till dina barn..
något som är det vackraste som finns..
Jag gratulerar till placeringen som du är
så väl värd... Kram
Jag sparar den här skatten i mitt arkiv..
2013-09-11

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-09-11

  Bibbi VIP
"Eftertänksamheten ska vaka över dig." Ordspråksboken 2:11
2013-09-11

  erkki
Man anar mörkret och ångern bakom. Men minns att framtiden kan påverkas så mycket. Tack för en varm och troligen väldigt ärlig text.
2013-09-10

  Bo Himmelsbåge
En gripande text om förlorad tid o Kärlek

för Livets Änglar

Kärleken höll fast något

som inte var bra för

någon
2013-09-07

  stig wikman
UNDERBAR
TEXT
AGNETA.

love you.
KRAM.
2013-09-06

  Lars Hedlin
Känns djupt djupt i själen! Kram
2013-09-06

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skrivet
2013-09-06

  Angel of love
Åh hugger i hjärtat, du griper tag och berör hårt!!
Kramar i massor
2013-09-06

    ej medlem längre

Berör starkt ...
2013-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP