Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den flyende hinden

 

Solens strålar smekte

över den vackraste av vyer

 

och som en pil i brons

sköt hinden fram

över den oskuldsfullt

blommande ängen

 

Ur ögonen djupa

som sjöar i skogen

 

Skrek skärande ångest

 

Livets strängar var

så nära att brista

 

medan hoppet

letade sig fram

till de flyende klövarna 

 

Jägarens nöjeskulor

träffade inte denna gången...

 

Skogens urmoder var där

och beskyddade

 

men den unga hinden

tappade några trygga andetag

 

Där på ängen




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-09 09:59



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2013-09-17

  Lars Hedlin
Mycket starkt och berörande!
2013-09-10

  stig wikman
Hinden undkom
jägarens kulor.

LJUVLIGT .
2013-09-09

  Nina.H
Oh, hinden klarade sig med
blott en förskräckelse tack
vare skogens urmoder!!
Vackert sagolikt!
2013-09-09

    ej medlem längre
mycket fint skrivet! Bravo!!
2013-09-09

    ej medlem längre
vackert min vän, vackert...
2013-09-09

  Angel of love
Du målar upp allt så vackert.. Så beskrivande känns som man står där och ser allt.
Fantastiskt.
2013-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP