Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

Sorgen
den oidentifierade

över att nuet är okuvligt
kylan är påträngande
som nerver i kläm

lönnlöven är gula
ligger döda på marken
jag kan blåsa bort när som

Sorgen
livsvacker och vådlig

över att erfara samvaron
som en kyrkogård
ståendes allena




Fri vers av träsnidaren
Läst 574 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2013-09-15 09:14



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så levande känner den. den tredje sorgen idag att läsa.
lever den då jag läser

varför gestaltar vi sorgen så levande är det rädslan en animalisk känsla alla delar?
2018-09-07

    Shush
precis min typ av poesi, min kopp av te:)

mycket fin och kallt sorgsen.
2014-07-07

  Marita Ohlquist VIP
Fint skrivet. "Som nerver i kläm".
Precis så är det.
2014-03-05

    ej medlem längre
"lönnlöven är gula
ligger döda på marken"

Döden har en färg.
2013-09-17

    Silverbjer
Den här är så fin, så fin, så fin...

Bokmärker...
2013-09-15

    ej medlem längre
Starkt och känslomättat.
2013-09-15

  Ola Rydberg
Starkt och berörande
2013-09-15

    ej medlem längre
Insikt..
2013-09-15

  sommarmoln
Brännande letar sig orden in, berörande o vackert...
2013-09-15

  Ninananonia VIP
Berörande skrivet .. om denna sorgen...
2013-09-15

  Rise Little One
så vackert skrivet om sorgen
2013-09-15

  KattenKin VIP
Mmm, vackert på sorgset vis. Nu brast det...

Bokmärker denna vackra, magiskt sorgsna...

Vilka ord:

"över att erfara samvaron
som en kyrkogård
ståendes allena"
2013-09-15
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren