Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den innerliga sömnen

Dagen så grå
men det får gå ändå

som igår, fast idag samma sak händer imorgon

ögonen sluts
jag

faller

i sömn

som mediation

rent
ocensurerat

jag drömmer att jag är hjälten i en svartvitfilm
sätter färg på tillvaron
så att du ska förstå

vatten....renlighet

kyssen

vakande tar jag mig till en ny dimension
nya dag nya möjlligheter
en realitet utan fin och ful
alla är vi unika

EXPLOTION

färger

konst, kost, motion, litteratur, saften ur livet

musik

alla dessa år inom omsorg
dessa själar

historia

du och jag

älskling

jag är vaken nu




Fri vers av träsnidaren
Läst 153 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-11-11 21:18



Bookmark and Share


  Susen VIP
Mycket fint fångat och framförd text som berör
2023-12-26

  Evelyn Falk Möller VIP
Vilken inlevelse - så bra skriven.
Gulliga slutord lyfte hela texten för mig.

2023-12-13
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren