Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna i regnet

Det kan inte hjälpas

dagen så grå

med tårarnas kondensation

förblir
ogripbar

avsaknaden av berörande
hud
mot
hud

sårbar
allt brister

hjälplöst

saknaden kommer
omsluter mig

regnet frigör
blöter ner

efteråt känns det




lite bättre




Fri vers av träsnidaren
Läst 404 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-16 19:14



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Regn hjälper mot mycket...är helande, läkande:-)
2023-11-11

    Silverbjer
Så vackert du skriver. Jag vet känslan..
2013-09-23

    glasa VIP
vad sorge
vemodsgullig
liksom självtröstande
2013-09-21

  Xuvetyn
Rolig i sin ledsamhet i och med slutet, funderade under min första läsning hur den planerats sluta och du får till det! "hud / mot / hud" enkelt knep, men lika talande för det, jag gillar "-så grå", min känsla vid icke-analytisk läsning, någonting i stil med "men gå då; dagen så gå!, dagen "så går" (visa), om detta blir begripligt. Mycket bra.
2013-09-17

    ej medlem längre
"saknaden kommer
omsluter mig"
Snyggt.
2013-09-17

  KattenKin VIP
Vattna jorden, regna drömmar... du skriver så vackert, smittande poesi.

Mer, skriv mer!
2013-09-17

    ej medlem längre
Dina ord bär mycket längtan och ensamhet.
2013-09-16

  sommarmoln
Griper tag o gör så ont att läsa...
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren