Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

Hvis du fra trange buret opp
en fugl til himmelen sender,
Den kommer aldri, ikke håp-
igjen til dine hender.




Bunden vers (Rim) av Julia Hedberg-Pelikhova
Läst 368 gånger
Publicerad 2013-09-17 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julia Hedberg-Pelikhova
Julia Hedberg-Pelikhova