Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I fantasin får vad som helst hända

jag tog mig en liten vilostund mitt på dagen

stunden mellan vaken och dvala är händelserik

känner varsamma smekningar över magen

viskningar vackra som den ljuvaste musik

jag fick veta något som ingen annan vet

och att inte alla vindar hunnit vända

men det är ju bara min alldeles egna hemlighet

för i fantasin får vad som helst lov att hända




Bunden vers av Fem hjärtan VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-18 18:52



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Jätte fint tänkt här!
2013-09-19

  stig wikman
FIN TEXT
MED BRA RIM

kram från mej
till dej.
2013-09-18

    ej medlem längre
visst är det så och du skriver fina rimtexter..
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP