Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

träden ovanför oss
och alltid
här

ruskar sina kronor

ohörda

djungelns vägbulor
hade lossat
vrålapans burdörr

vid den stillastående vagnen:

statyn
av Buddha,
konduktören




Fri vers av BetweenTheLines
Läst 359 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-13 19:42



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Du skapar mäktiga och magiska bilder med få ord.
2013-12-13
  > Nästa text
< Föregående

BetweenTheLines