Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

I dag

 

är alla färger grå

 

små tårar

droppar sakta

 

en

 

efter

 

en

 

 

samlas i en pöl

under mina tår

  

rör runt i gyttjan

med skit som samlats

 

av trasiga tankar 

från min vilsna själ

 

mitt hjärta värker

 

du har fått mig att gråta

så många gånger

 

att det inte borde 

finnas några tårar kvar




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-21 17:01



Bookmark and Share


  Nina.H
Tårar är svåra att stoppa.. de
måste ut... kanske det lättar
lite efteråt.. Fint skrivet vännen!
2013-09-23

    ej medlem längre
mycket värme och lite vemod som berör på djupet...
2013-09-22

  Lars Hedlin
Känns inom berörs starkt!
2013-09-22

  anits VIP
Så starkt och berörande skrivet
2013-09-22

    ej medlem längre
Fina rader med mycket smärta
Styrkekram till dig!
Tack för att du delar med dig av det svåra!
Zafiro*
2013-09-21

  Angel of love
Fina vännen du berör....
Kram
2013-09-21

    ej medlem längre
Dit kommer man ibland, tunga dagar.....
2013-09-21

    ej medlem längre

Du berör med denna text ...
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP