Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen

Du har alltid varit rädd för sanningar
sanningen är den
att jag också är det
men min största sanning
är sannerligen sann

Finaste vännen
först nu börjar jag inse
livet börjar

Vi två skapar magi
ljus i nattmörker
skratt som tar oss
från den knasiga jantestaden

Min sanning är mycket enkel

Du är en människa värd att älska




Fri vers av träsnidaren
Läst 360 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-09-25 20:47



Bookmark and Share


  novemberly
Riktigt, riktigt bra
2013-10-06

    ej medlem längre
Sanningen, den finaste, att älska
2013-09-30

  Lollitta VIP
Du har alltid varit rädd för sanningar
sanningen är den
att jag också är det
men min största sanning
är sannerligen sann
_______________________+++++
2013-09-28

    ej medlem längre
Fint med snyggt slut.

2013-09-26

  sommarmoln
Å så vackra ord o innebörd...lycklig lottad må
denna person vara vännen...
2013-09-26

    ej medlem längre
Mycket fint skrivet.
2013-09-25

    Silverbjer
"livet börjar

Vi två skapar magi
ljus i nattmörker"

Så vackra meningar och slutet...
Ja, slutet är en början på en sluten cirkel.
Sanna mina ord.

*Bokmärker*
2013-09-25

    Dan Myrbeck
Underbart fint
skrivet!
2013-09-25

    ej medlem längre
Fint skrivet!
2013-09-25

    ej medlem längre
Vilken härlig text. Gillas. Mycket.
2013-09-25
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren