Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild, Aron Dynesius


Och hur livet räckte

 

 

Jag vet inte om du har sett en dags

morgon

 

resa sig över fjällen  jag vet inte om du hörde tystnaden,

 hur den kröp in under huden och hur vinden

vände den fram och åter och jag vet inte om du levde då men

 

 

 

jag gjorde, jag gjorde.

 

Vi byggde en brasa av senvuxna martallar och eldade alla mardrömmar bort. vi tände gnistorna och renade oss i röken vi vilade där på hudar vi gjorde oss ett liv

 

Vi.

 

Jag vet inte om du såg en dags morgon

 

 

men jag gjorde, jag gjorde.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-02 21:12



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
till denna kan jag höra
trumman

tack
2013-10-08

  träsnidaren
En renande text fylld av möjligheter.
Fint!
2013-10-06

    ej medlem längre
Ja, jag har också upplevt detta när jag var hemlös på 80-talet! Fint skrivet!
2013-10-03

  Fem hjärtan VIP
Så fantastiskt vacker!
2013-10-03

  aol
verkligen vackert skaldat,
2013-10-03

    Silverbjer
Väldigt fint! Den känns.
2013-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP