Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny historia

Genom sagorna äntrar jag
den bohemiska scenen
den tomma sidan i din dagbok

Skriver ny historia
tar mig till en ny livskälla
med mycket vilja
och passande ljus

Nu torkar jag bort mina tårar
torkar ut all bävan
slänger det i regnet

Öppnar såren
låter dem sköljas
så länge som det nu är nödvändigt

Likt en förutvarande sägnen
där barnen vet vägen




Fri vers av träsnidaren
Läst 437 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-10-05 18:08



Bookmark and Share


  Xuvetyn
Bra balanserad och sammansatt, väl valda ord på något mindre yta än det du ibland opererar på. Tredje partiet är lysande, så även slutet.
2013-10-08

    Silverbjer
Jag fullkomligt Älskar varenda stavelse i detta verk.

En resande dikt med styrka och ljus. Och magi.
2013-10-07

  Samuel_
Fin!
2013-10-06

  KattenKin VIP
Så fint och hoppfullt, en alldeles underbar text!
2013-10-06

  sommarmoln
Fint ordval o liknelser, meningar om en
förtröstansfull framtid som väntar!!
2013-10-06

  Linda CH VIP
En ljus historia om rening och en ny start!
2013-10-06

  Angel of love
En framtidstro, väldigt fin och hoppfull.
2013-10-06

    Amisan
En katharsis med hoppfull framtid och det vackra "förutvarande"!! Bra!
2013-10-05

    ej medlem längre
Fina intressanta rader ur flera synvinklar..

Bra skaldat.
2013-10-05

  Veronika Forsberg
Vackert skrivet!
2013-10-05

  Rise Little One
Helt underbar text med nya insikter... Bravo..
2013-10-05

    ej medlem längre
En underbar historia.
2013-10-05
  > Nästa text
< Föregående

träsnidaren
träsnidaren