Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lämnar ingen tvekan

 

Att alltid ha en famn

som väntar

beredd att trösta

 

Att alltid hitta vägen

till en öppen dörr

som du aldrig

behöver knacka

 

Det är inte den

verklighet du vill leva i...

 

Med ett varmt farväl

vänder du ryggen till detta

 

Det långsamma och tunga

lämnar du till andra att känna

 

Med öppna ögon 

och kraft i stegen

möter du ditt äventyr

utan att lämna en tanke av tveksamhet...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-10-09 18:04



Bookmark and Share


  Nina.H
Berör starkt.. du målar en
känsla som känns djupt in.
Mycket bra skrivet!
2013-10-10

  Lars Hedlin
Känsla och inlevelse .....
2013-10-10

  anits VIP
Mycket starkt och berörande skaldat
2013-10-10

  Angel of love
Stark ... Berör
2013-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP