Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets orättvisa



Vi föds alla
Vi dör alla

Vi får alla ett kors att bära

Men tyngden
och utseendet

Ser olika ut

Upplevelsen av att bära ett kors

Ser olika ut

Men rättvist är det ändå inte...




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-10-28 18:54



Bookmark and Share


  Nina.H
Så sant.. fint skrivet!
2013-10-30

  anits VIP
Så sant tänkvärt och
mycket berörande
skrivet
2013-10-29

  Lars Hedlin
Insikter i denna!
2013-10-29

    ej medlem längre
just så..är det
rakt..och bra skrivet!
2013-10-28

  Angel of love
Så sant... Men jag tror inte man får mer än vad man orkar bära..
2013-10-28

  agneta pichler
kloka ord
så sanna
2013-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP