Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återträff

 

Normaliseringens unkna dimma

sveper över tigandets modehus

 

situationen knuffas på underifrån

 

munnar som sjöng verser utan refränger

skriker tyst i panikförstelnade leenden

  

vaxdockor i sina strikta ramar

sitter stolt på köpta fördomar

 

vilda kokainfesters vaggvisetid

som kliande myggbett under fotsulorna




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-10-30 17:32



Bookmark and Share


  Jesse Jöns Tufve
Den här dikten är stark, verkligen stark. Och smart, du förmedlar en insikt om samhällsfenomen på ett målande sätt. Jag ser de versrepeterande ansiktena ljudlöst skrikande, framför mig. Mkt bra.

Det är bara en sak jag invänder mot, jag tycker du har två "na" för mycket
I sista stycket.
2013-11-02

  Lars Hedlin
Mycket bra förmedlat!
2013-10-31

  Nina.H
Vilken återträff! Känns som den var krystad och stum, med mycket dolda sanningar bakom kulisserna..
Du har målat känslan väl, och ingen kan undgå klådan.. Mycket bra text!!
2013-10-31

  anits VIP
Så fint och målande skrivet
2013-10-31

  agneta pichler
en dyster men ack så sann bild av sveriges innerstad..
2013-10-30

  Angel of love
Som kliande myggbett under fotsulorna, kan inte beskrivas bättre...
2013-10-30

    ej medlem längre
likt porslinsgudinnan..
stigen ut ...i en annan tid
bra!
2013-10-30

  KYREUS of Sweden
Hårt vasst
om
att bli - "vuxen"???
2013-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP